sneeuw

maandag 31 mei 2010

Regen, regen, regen...



Hallo allemaal,
Is het bij jullie ook van dat slechte weer?
Het is wel goed voor de plantjes buiten maar geef mij het zonnetje maar!

Afijn, zo kom je nog eens toe aan wat freubel werk en verander je weer eens wat in de kamer.

Toen ik de vorige keer bij de Action (ja alweer) was, zag ik een heel leuk mandje staan wat steeds riep, neem me mee, neem me mee...dus dat heb ik maar gedaan, haha. Altijd leuk om te vullen met leuke verzamel spulletjes.



Ik vind het zelf zo schattig met die oude kanten zakdoekjes en zilveren servetringen. Nog een zelf gemaakt parelhartje erbij en het mandje is compleet (voor dit moment, haha).

Gisteren ook de 2e Tildapop afgemaakt voor onze dochter, want mama had er één dus wilde zij er ook graag één voor haar zelf.

Compleet met parelketting en sloffen. Het is best wel veel werk maar zo leuk om te maken. Op naar het volgende project. Ik weet nog niet wat maar dat is zo gevonden...

Afgelopen vrijdag hadden we hier in huis een klein feestje want mijn man is geslaagd voor zijn MVK (Middelbaar Veiligheidskundige) opleiding...na anderhalf jaar ploeteren heeft hij nu het felbegeerde papiertje in huis.

Tja, reden voor een flinke bos bloemen en een etentje. Van het etentje geen foto's maar van de prachtige bloemen natuurlijk wel.

Ik weet niet hoe deze bloem heet maar ik vind hem bijzonder mooi...wie weet kan iemand het mij vertellen?

Ik zie ineens dat het alweer tijd is om aan het eten te beginnen, met al dat bloggen gaat de middag snel dus....op naar de bloemkool met aardappelen en kipkrokantsnitzels!

Tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

zondag 23 mei 2010

Etagere vervolg...


Hallo allemaal,
Ik had beloofd om de etagere buiten te fotograferen zodra de zon zou schijnen.
Hier is hij dan....

Ook nog even van dichtbij zodat jullie het schattige Tilda vogeltje kunnen zien.


Omdat ik in het voorjaar en de zomer zo gek ben op dubbele knolbegonia's heb ik die altijd in grote zinken bakken staan (later hier ook nog een foto van). Je kan daar van die schattige mini vaasjes mee opleuken, kijk zelf maar...

Tja, en ik kan/wil niet achter blijven bij jullie dus ik ben ook lekker met onze dochter op de fiets gestapt om wat fluitekruid te plukken. Het staat nu zo mooi in een grote witte vaas buiten op een oud tafeltje....heerlijk genieten van dit alles met een hele grote G!

Wij genieten hier dus van de zonnige pinksterdagen en ik hoop jullie ook allemaal.

Tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.


zondag 16 mei 2010

En dan is daar eindelijk......


Hallo allemaal,


En daar is dan eindelijk...de ZON!!
Dus, zoals beloofd, hier onze nieuwe brocante buitentafel met nieuwe stoelen.

Wie schuift er aan voor....

Een lekker kopje....

THEE??

We hebben dus heerlijk genoten van het prachtige weer vandaag. Nu maar hopen dat de zon wat vaker (lees veel) terug komt?

Helaas zit de meivakantie er al weer bijna op maar wat hebben we genoten van de vrije dagen waarin we heel veel klusjes (toch een voordeel als het weer wat minder is, haha) in en rondom het huis hebben kunnen doen!

Tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

donderdag 13 mei 2010

Etagere....


Hallo allemaal,

Een poosje geleden was ik met mijn vriendin bij de Action (wie niet, haha) en zag deze leuke etagere staan. Mijn vriendin zei toen, leuk cadeautje voor je 50ste verjaardag (nu weten jullie gelijk hoe jong ik ben geworden, haha), tja...daar kon ik geen nee tegen zegen natuurlijk! Nu staat hij nog binnen in de woonkamer maar als het weer wat beter wordt (hopelijk heel snel) kan hij naar buiten op de nieuwe/oude buitentafel.

Foto's van de etagere op buitentafel en nieuwe stoelen volgen dus hoop ik snel want dat betekend dat we ook weer lekker buiten kunnen zitten!

Gr. Susan.

woensdag 12 mei 2010

Leipeer....


Hallo allemaal,
In ons kleine tuintje hebben wij i.v.m. de ruimte een leipeer geplant. Hij staat er nu voor het 3de jaar. Vorig jaar hebben wij moeten "vechten" om de oogst want van alle bloesem die er aan had gezeten was er maar 1 peer "groot" geworden.


Als ik naar de bloesem van dit jaar kijk (vorige maand) dan kunnen we misschien wel een heerlijke perentaart bakken....

Ik hoop dat het "oogsten" nog even op zich laat wachten want dat betekend dat de zomer alweer bijna voorbij is...

Tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

EINDELIJK...........

Hallo allemaal,
EINDELIJK.....ja wat eindelijk zullen jullie denken....het is namelijk zo....ik kan eindelijk weer op mijn blog, pfffffff.....
Doordat ik een aantal weken geen tijd had om mijn blog te up-daten was ik mijn inlogcodes vergeten....dom zullen jullie denken....maar goed zoals jullie kunnen lezen is het me toch weer gelukt om er op te komen en ik zal nu mijn inlogcodes veilig bewaren want wat heb ik dit gemist zeg!!
Mea ik wil je bedanken voor het berichtje wat je op mijn blog had gezet. Het hielp me niet omdat ik helemaal niet op mijn blog kon komen dus ook niet bij mijn dashboard maar het gaf me wel de stimulans om door te blijven zoeken naar het probleem.
Nu nog even geen foto's maar binnenkort weer een berichtje met foto's.
Gr. Susan.