sneeuw

zondag 23 mei 2010

Etagere vervolg...


Hallo allemaal,
Ik had beloofd om de etagere buiten te fotograferen zodra de zon zou schijnen.
Hier is hij dan....

Ook nog even van dichtbij zodat jullie het schattige Tilda vogeltje kunnen zien.


Omdat ik in het voorjaar en de zomer zo gek ben op dubbele knolbegonia's heb ik die altijd in grote zinken bakken staan (later hier ook nog een foto van). Je kan daar van die schattige mini vaasjes mee opleuken, kijk zelf maar...

Tja, en ik kan/wil niet achter blijven bij jullie dus ik ben ook lekker met onze dochter op de fiets gestapt om wat fluitekruid te plukken. Het staat nu zo mooi in een grote witte vaas buiten op een oud tafeltje....heerlijk genieten van dit alles met een hele grote G!

Wij genieten hier dus van de zonnige pinksterdagen en ik hoop jullie ook allemaal.

Tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.


6 opmerkingen:

 1. Wat is het toch heerlijk buiten, wij hebben de hele middag buiten op het terras gezeten met vrienden....super!

  Nog een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor Susan, ook hier was het genieten met een grote G. Heerlijk de hele dag buiten gezeten (wel onder de parasol) en genoten van het mooie weer en een fijn boek!
  Je etagere is prachtig, fijn weekend verder, groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet nog maar lekker verder..mooi het fluitekruid !!

  Fijne dag morgen !! lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ga vanmiddag gelijk een bos Fluitekrijd plukken!

  Groeten,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Susan,

  Wat mooi die etagière! Ga toch ook maar eens op pad om een bos fluitekruid te plukken. Ik was er als kind al dol op! Je ziet het nu overal staan!

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Susan, namens mijn man moet ik je hartelijk bedanken dat je mij hebt aangestoken met 2 aanwinsten...hihihi! Hoera, hoera, heb de etagere in mijn werkpauze even snel gekocht met nog een exemplaar. Oooohhh en ben er superblij mee, mijn man iets minder raar hé? Ik kwam thuis en riep kijk eens zo leuk, heb ik gelezen op het mooie blog van Susan... Ah nee hé riep hij, nog meer Cin? Waar wil je dat toch allemaal neerzetten, komt goed schat vertelde ik met een hele dikke knipoog! Nu snapte ik hem al hij had het krantje met de grote advertentie onderop de stapel gelegd zodat ik deze niet kon lezen hihihi... Je leest hij kent me al TE goed na 24 jaar. Maar wij allebei zijn er reuzeblij mee, staat ontzettend gezellig. Nu ga ik het ander exemplaar even wit kalken. Hele dikke zoen en dank voor je lieve berichtje, Cin x

  BeantwoordenVerwijderen