sneeuw

woensdag 12 mei 2010

EINDELIJK...........

Hallo allemaal,
EINDELIJK.....ja wat eindelijk zullen jullie denken....het is namelijk zo....ik kan eindelijk weer op mijn blog, pfffffff.....
Doordat ik een aantal weken geen tijd had om mijn blog te up-daten was ik mijn inlogcodes vergeten....dom zullen jullie denken....maar goed zoals jullie kunnen lezen is het me toch weer gelukt om er op te komen en ik zal nu mijn inlogcodes veilig bewaren want wat heb ik dit gemist zeg!!
Mea ik wil je bedanken voor het berichtje wat je op mijn blog had gezet. Het hielp me niet omdat ik helemaal niet op mijn blog kon komen dus ook niet bij mijn dashboard maar het gaf me wel de stimulans om door te blijven zoeken naar het probleem.
Nu nog even geen foto's maar binnenkort weer een berichtje met foto's.
Gr. Susan.

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er weer bent.
  Een fijne dag nog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je weer in blogland terug bent. Frustrerend he, als je niet dat kunt doen wat je wilt... Gelukkig is het probleem nu weer opgelost, dus we kijken alweer uit naar een volgende post! Fijne dag verder, groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug....fijn dat je weer aan de slag kan!!

  Succes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jippie !!!!!!!! leuk je bent erweer..blij blij....!!

  Lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug jeetje dat zal vervelend geweest zijn, maar ben blij dat je er weer bent... Veel plezier met bloggen en verras ons maar met de foto's,.
  Groetjes en fijne dagen (ga je nog wat leuks doen???)
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen