sneeuw

donderdag 13 mei 2010

Etagere....


Hallo allemaal,

Een poosje geleden was ik met mijn vriendin bij de Action (wie niet, haha) en zag deze leuke etagere staan. Mijn vriendin zei toen, leuk cadeautje voor je 50ste verjaardag (nu weten jullie gelijk hoe jong ik ben geworden, haha), tja...daar kon ik geen nee tegen zegen natuurlijk! Nu staat hij nog binnen in de woonkamer maar als het weer wat beter wordt (hopelijk heel snel) kan hij naar buiten op de nieuwe/oude buitentafel.

Foto's van de etagere op buitentafel en nieuwe stoelen volgen dus hoop ik snel want dat betekend dat we ook weer lekker buiten kunnen zitten!

Gr. Susan.

10 opmerkingen:

 1. De Action is bij mij ook favoriet...en deze etagere is ook erg leuk! Ik ben benieuwd hoe het buiten staat, zal vast mooi zijn met je nieuwe stoelen erbij!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Susan,

  Dat is zeker een leuk cadeautje! De Action heeft hele leuke dingen. Je hebt het leuk gedecoreerd met die zilveren spulletjes en dat kanten kleedje.

  Is Sara al bij je langsgeweest of moet de grote dag nog komen.... In ieder geval PROFICIAT!!
  Het is toch weer een hele mijlpaal!

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hhahahhah!! 50 !!!! Susan !! leuk hoor!!

  Mooie etagiere !! aardig van je vriendin..........lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingetjes kun je toch soms bij de Action scoren. Ik mag er ook graag even binnenlopen, en kom altijd met meer naar buiten dan ik had gedacht!
  Laten we hopen dat het inderdaad gauw een paar graadjes warmer wordt, brrrrr.
  Fijn weekend, lieve groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh dit is leuk zeg!
  Je kan er zo lekker mee aan de slag, inderdaad voor buiten is hij ook leuk met plantjes!
  Leuk het kanten kleedje geeft een brocante look!

  Groetjes Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen Action hier in buurt, ben er dus werkelijk nog nooit geweest. Moet binnenkort maar eens op zoek gaan voordat ik hopeloos achterraak.

  Groeten,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig Susan je étagere en je heb er een sfeervol geheel van gemaakt. Oh....en die Action, wie komt er niet, een heerlijke winkel.
  Fijne avond.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Susan, weet niet hoe ik op je blog ben gekomen maar wat heb je het gezellig hier! Heb je die allerleukste etagére bij de Action vandaan.... HELP moet me nu beheersen om morgen niet om 9:00uur op de stoep te staan hahaha. En dan scroll ik bij jou naar beneden en wat zag ik daar dan.... mijn "free pattern gift"! Jeetje, WAT LEUK. Moest even 3x kijken hahaha... Geweldig dat je dit hart ook hebt gemaakt. Zal ik je wat verklappen, binnenkort heb ik weer een "free pattern gift"... ook weer zelf ontworpen ssstttt. Hou m'n blog maar even in de gaten als je het leuk vindt natuurlijk. Ik meld me als volgster bij je aan en wens je een heerlijk lenteweekend toe, hartengroet van Cin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk je etagiere. Action heeft vaak van die leuke hebbedingetjes he. Ik mag er ook graag effies neuzen.
  Ik wens je een fijne dag,
  groetjes Jacqie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Susan, wat een mooie etagiere, ik was zelf ook in het bezit van deze maar m`n vriendin vond deze zo leuk en heb het haar kado gegeven.

  Wat vervelend dat het volgen niet wil, ik hoop niet dat het aan mijn instellingen ligt, krijg je foutmelding of reageert het gewoon niet? Ik krijg vaker ook te horen dat volgers zomaar van m`n lijst verdwijnen? ik doe het niet maar vervelend is het wel..

  gewoon blijven proberen,
  Groetjes,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen