sneeuw

donderdag 15 juli 2010

Veel wind buiten dus...

Hallo allemaal,
Omdat er buiten veel wind staat ben ik even naar binnen gegaan. Ik heb de salontafel veranderd met wat nieuwe en "oude" spulletjes. De witte bak heb ik een poosje geleden zelf gemaakt en hij blijft leuk om mee te decoreren...

De glazen schaal is een erfstukje van een nichtje van mijn mijn, ook zij hield erg van brocante spulletjes. De glazen onderzetters zijn van mijn oma geweest dus ook daar ben ik erg zuinig op. De mini taartvormpjes heb ik een keer op een rommelmarkt gevonden en staan erg leuk bij de brocante sauskom. Een nieuwe geurkaars erbij en zo vind ik het weer een leuk geheel geworden.


Buiten op de sitetable staan 2 potten met lavendel. Gisteren was de voorspelling dat er verschrikkelijke weer in aankomst was dus dacht ik, nu eerst wat takjes knippen voordat er niets van overblijft. Het weer is gelukkig meegevallen maar nu ligt er wel een heerlijk geurende bos lavendel in huis.

Helaas is er van de prachtige Annabel in de voortuin weinig over gebleven door de storm. Wat er van over is ga ik zo even plukken om in een vaas te zetten zodat we er toch nog een beetje van kunnen genieten.

Tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

3 opmerkingen:

 1. Wat ging het er gisteren op hè, al het groen stond bijna horizontaal in de tuin! Gelukkig heb ik amper schade in de tuin, zonde dat de annabel het niet goed overleefd heeft!

  Geniet van je salontafel, altijd leuk om te restylen!

  Hartelijke groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Susan...wat een heerlijk hoekje weer..heb je die witte schaal zelf gemaakt??? knap hoor!!! fijne avond liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er weer heel gezellig uit. Mooi die witte bak en dan ook nog zelf gemaakt. Knap hoor.
  Fijne weekend en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen