sneeuw

woensdag 21 juli 2010

Kant...klosjes, kersen en oude glaasjes...


Hallo allemaal,

Nog 2 dagen en dan begint hier eindelijk ook de grote vakantie. We gaan pas over een paar weekjes weg naar Frankrijk maar dat we vanaf zaterdag even niets meer moeten is al heerlijk. Ik weet niet hoeveel tijd ik heb/neem om mijn blog bij te houden (ik probeer zo veel mogelijk) dus laat ik nu nog even een paar foto's zien die ik de afgelopen dagen gemaakt heb.


In een grijs verleden heb ik nog op kantklosles gezeten en vorige week vond ik dit kantje wat ik toen gemaakt had tussen mijn hobbyspulletjes. Ik dacht...eigenlijk is dit ook wel heel leuk om mee te decoreren...weer met die geweldige sauskom...wat kantklosjes met het kantje er in en zo is het weer een leuk geheel geworden. In de andere sauskom heb ik wat kersen/appeltjes (wie het weet mag het zeggen...) gedaan die ik had gevonden onder een roodbladerige boom bij mijn schoonmoeder in de tuin van het verzorgingstehuis waar ze momenteel woont/revalideerd. Ook zo leuk om mee te decoreren...het kantje er weer bij...en zo blijven we maar schuiven en verplaatsen...zo leuk om te doen, herkenbaar...?


Natuurlijk kon ik het ook niet laten om voor de vakantie nog even langs de kringloopwinkel te gaan en daar vond ik nog 2 leuke glaasjes om waxinelichtjes in te doen. Nog even een foto van het geheel op de kast zodat het plaatje weer compleet is. Het houten naaidoosje op de onderste foto is nog van mijn oma geweest en daar bewaar ik al mijn lint en kantjes in. Het is zo mooi met al die ingelegde stukjes hout dat ik daar even een close-up van heb gemaakt. Hier en daar is hij wel wat versleten maar dat maakt hem nou juist zo leuk vind ik.

Nog even een andere vraag...zijn er blogdames die mij nog wat leuke Bed and Breakfast adresjes kunnen geven voor het najaar? Ik ga 1 keer per jaar met mijn vriendin een paar daagjes weg en we zouden het leuk vinden om eens zoiets te proberen i.p.v. een hotel. De adresjes mogen in het binnen of in het buitenland zijn...alvast heel erg bedankt!

Ik wens iedereen die nu ook nog met vakantie gaat een hele fijne vakantie toe en tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je zelf kant hebt gemaakt en daar nog iets van bewaard hebt! Leuke hoekjes ook!

  Heerlijk dat de vakantie dit weekend voor je begint! Mijn dochters hebben al vakantie, maar ik moet nog twee en een halve week werken! Vind ik niet erg hoor, zo hou ik het nog lang tegoed!

  Een hele fijne vakantie! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooiec sfeerfoto,s. Lijkt mij een geduldwerkje het kantklossen, ik heb er dan ook grote bewondering voor.

  Geniet lekker van de vakantie over twee dagen, het blijft mooi weer, fijn is dat.

  Ja en die logeeradresjes, ik durf het nauwelijks te zeggen maar..... www.itfoarhus.nl, is dat misschien iets?? Maar behalve dat heb je natuurlijk veel leuke adressen.

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Susan,
  Wat heb je er weer mooie plaatjes van gemaakt,met een beetje fantasie en die spullen van jou is dat ook heel leuk om op die manier creatief te zijn.

  Als wij uit Frankrijk terug komen gaan we vast nog eens naar het hoge noorden om te logeren bij Pauline van http://www.itfoarhus.nl
  Het ziet er daar zo sfeervol uit en daar houden we wel van!

  Heb wel wat adresjes waar wij wel eens of meerdere keren verbleven, het was er goed en je kunt daar gerust naar toe gaan, zal je geen spijt van krijgen.
  http://www.hetraadhuys.com/
  http://www.bnbnijenstein.nl/
  http://benbtulpenzo.nl/bedenbreakfast.html
  http://www.dekienstee.nl/
  http://www.bedandbreakfast.nl/bb/DeKoningshoeve
  http://bbdeaanloop.nl/
  http://www.dekweldam.nl/
  http://users.telenet.be/Galant-Hus/nederlands/home.html
  http://www.weekendhotel.nl/nl/wormerveer-het-tuinhuis/5606

  Maar nou eerst op naar Frankrijk, fijne vakantie!!!

  Mijn dochter heeft vast nog meer leuke adresjes uit eigen ervaring,als je meer wil, lees ik het wel.

  Veel vakantie voorpret!
  En lieve groet,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt er al een beetje een vakantiepost van gemaakt, schitterend!

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige sfeerfoto`s heb je gemaakt en ik wil je een hele fijne vakantie toewensen,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha die Susan,

  Wat een leuk geheel met dat kant en die appeltjes. Je hebt het leuk weergegeven. Heerlijk hè dat het vakantie is! Wij hebben er nu 2 weken opzitten. Lekker genieten en ik zag al dat je via Ger al een heleboel adresjes hebt gekregen.

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Susan,

  Ik probeerde net een reactie te plaatsen, maar weet niet of het is doorgekomen.
  Hier voor de zekerheid nog een poging.
  Mooie weblog met die fleurige foto's en die speciale achtergrond.

  Groetjes,

  Mary

  BeantwoordenVerwijderen