sneeuw

zondag 13 juni 2010

Voortuin met hekwerk, rozencake en aan de slag met het hartje van Cindy...


Hallo allemaal,
Ik heb vandaag eens even wat foto's gemaakt van onze voortuin. Alles staat er zo heerlijk fris bij nu het weer een paar dagen aan het regenen geweest is (elk nadeel heeft z'n voordeel, haha). Op de tweede foto staat onze pioenroos maar na 3 jaar zien we nog steeds geen knoppen. Geduldig afwachten maar...

Tussen onze buren in hebben we ook nog een stukje "oud" hekwerk staan, ik blijf dat roestige hek toch ook heel mooi vinden.


Vandaag ook nog even heerlijk aan het freubelen geweest want Cindy had op haar blog een prachtig hartje staan waar ze het patroontje van weggeeft. Ik ben echt dol op haar creaties dus ben ik gelijk aan de slag gegaan. Helaas kon ik hem vandaag niet afmaken want ik kwam erachter dat ik geen vulling meer in huis had. Morgen dus eerst op pad om vulling te halen zodat ik hem af kan maken.


Tijdens het freubelen stond er een heerlijke rozencake in de oven (niet van echte rozen hoor, kijk zelf maar). We hebben er al een stukje van op en hij was heerlijk. Het kant en klaar deeg en de vorm komt van de taartwinkel in Den Bosch en het is een echte aanrader. Deeg gevuld met stukjes amandel en kandij...mmmmmmmmm...

Als het goed is komt deze week de zon weer terug zodat we weer wat meer uurtjes in de tuin door kunnen brengen.

Ik wens jullie allemaal een fijne week en tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

14 opmerkingen:

  1. Wat een mooi cake !!! echt geweldig.............vertel vertel....welke winkel in Den Bosch???..........leuk hartje......fijne avond liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk dat hartje! en zo'n vorm wil ik ook!!!
    Maar ja Den Bosch ligt niet naast de deur hihihi

    Groetjes Jantsje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel leuk hoor, jouw versie van het hartje van Cindy! En die rozencake ziet er prachtig uit, fijne avond nog, groetjes, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet die rozencake er prachtig uit...haast zonde om van te eten :)

    Het hartje wordt ook erg leuk, vrolijk stofje!

    Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. WOw ik zou hem niet aan durven snijden wat onwijs gaaf gedaan zeg! En dat hartje ook al zo lief!
    Wens je een fijne week,
    groetjes Madelon

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben via Cindy bij jou tereht gekomen en val gelijk met m'n neus in de taart, uh, boter! Leuk wordt je hart zeg! Wil 'em ook gaan maken hoor, wat is het een lief patroontje hè! je tuin ziet er ook al zo mooi uit, heerlijk al dat frisse groen!
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha Suzan, wat heb jij een prachtige blog zeg, ga je volgen.
    Kom je ook even bij mij aan dat zou leuk zijn.

    Groetjes Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Susan,

    Wat een heerlijke cake en die vorm vind ik echt heel erg mooi. Verklap je het geheim waar die vandaan komt. (leuk voor op mijn verlanglijstje)

    Eet smakelijk!

    Groetjes
    ALma

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ziet je voortuin er mooi en fris uit Susan. Prachtig met het hekwerk.
    Wat een lief hartje ben je aan het maken, ik had het bij Cindy gezien, wat lief dat zij het patroontje en een goeie uitleg erbij gaf.
    Mmmmmmm...en die rozencake ziet er heerlijk uit, wat apart zo'n vorm.
    Fijne week.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je voortuin is super en je hekje is schitterend,ik ben ook zoek naar wat ouds,je hartje is een schatje en je rozencake is werkelijk een plaatje.

    En de markt is morge ook nog hoor,het is altijd 2 dagen,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Susan,

    Wat ziet het er allemaal ontzettend leuk uit bij je zeg, je blog is onwijs leuk!!! En wat leuk dat mijn blog er ook tussen staat, ik ben altijd op zoek naar nog meer leuke blogs en vind het heel leuk mezelf bij je tegen te komen!!! Ik ben nog niet zo heel lang bekend in blogland en ben nog ontdekkende, zal ik maar zeggen...

    Een heel fijn weekend,
    Susan.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi, viavia kom ik op je blog en ik ben gelijk volger geworden hoor... het ziet er echt gezellig uit! Leuk dat hartje van Cindy hé? Ik ga hem ook maken hoor, ben helemaal weg van hartjes en stitchery's vind ik ook erg leuk dus 2 vliegen in 1 klap.
    Wat mooi die cake! Bijna zonde om op te eten hé? Je zou hem eigenlijk ook van brooddeeg kunnen maken en dan voor de sier neerzetten op een mooie schaal.
    Nu ga ik nog even verder snuffelen op je blog hoor. Fijne zondag en misschien zie ik je ook eens bij mij voorbijkomen? ;-)
    fijne zondag en groetjes jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Susan, even reageren op je reactie. De JDL kan je niet bij de gewone boekhandel krijgen, maar misschien is er bij jou in de buurt wel een leuk woonwinkeltje waar ze de spulletjes van JDL verkopen, dan hebben ze ook meestal wel het blad. Dat scheelt je weer in verzendkosten omdat het blad vrij prijzig is. Misschien heb je wat aan deze tip.
    Fijne week en bedankt voor je altijd lieve reacties.
    Groetjes Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een heerlijke tuin en een heerlijke cake zie ik hier......en wat een lief hartje...
    Knap gedaan zeg.
    Fijne week

    BeantwoordenVerwijderen