sneeuw

zondag 6 juni 2010

Sitetable...


Hallo allemaal,

Dit weekend heb ik nog wat foto's gemaakt van onze "nieuwe" sitetable, nou ja nieuw...

Deze tafel is ooit begonnen als grenen eethoek tafel bij ons binnen, maar toen we overstapte naar andere meubels (teakhout) paste hij er niet meer bij. We hebben hem toen buiten gezet en dachten dat dat voor korte duur zou zijn omdat het nou éénmaal geen buitentafel was. Dat even is toch nog 3 jaar geworden want hoe ouder hij werd hoe "mooier" ik hem vond worden. Zoals jullie in mijn vorige berichtjes hebben kunnen lezen weten jullie dat er nu een brocante (witte) tafel staat... Toch kon ik nog steeds geen afscheid nemen van de tafel en had mijn man een goed idee om er een sitetable van te maken (ooit had hij deze tafel zelf gemaakt dus hij wist ook precies hoe hij in en uit elkaar gehaald kon worden). Dus de zaag erin en dit is het resultaat!

Het bovenblad is mooi grijs geworden maar het onderstel zit (nog steeds) in de was. Dit vind ik erg jammer want nu kan ik hem niet wit schilderen zoals de brocante tafel...

De muur op de achtergrond is van onze garage en als het goed is (mijn man moet nog even te tijd vinden om het te doen) zal hij deze zomer grijs gestuuct worden zoals onze andere muur in de tuin (foto's volgen nog een keer in een volgend berichtje).

Ook is het weer volop aardbeien tijd en daar zijn wij hier gek op zeker als er een lekkere milkshake van gemaakt wordt.

Ziet het er niet heerlijk uit?

Ik wens iedereen een fijne week en tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

8 opmerkingen:

 1. Hoi Susan,

  Mooi dat de tafel nog een tweede leven krijgt als side table in de tuin. Mooi plekje om leuke hoekjes mee te maken!

  Ik wens je ook een goede week en de aardbeien zien er heerlijk uit!!

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er inderdaad heerlijk uit!

  Groeten,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee om er een side-table van te maken, je kunt er zo heerlijk veel op kwijt! En aardbeien...ik ben er gek op en het is mega gezond!

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat staat je side-table daar prachtig en wat leuk dat deze zo een tweede leven heb gekregen. Mmmmm....en aardbeien worden er hier ook volop gegeten, las laatst dat deze ook heel erg gezond zijn.
  Fijne week.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk Susan, zo krijgt je tafel toch nog een tweede leven, en heb je er weer een plekje bij om te stylen. En die aardbeien, heerlijk, maar ik moet er een beetje mee oppassen, want krijg uitslag als ik er teveel van eet. Maar af en toe een beschuitje met: zalig!
  Fijne week, groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha die lieve Susan, wens je heel veel plezier met het maken van het hartje! Ben reuzebenieuwd naar jouw creatie... Tijd gaat zo hard de laatste tijd en dan ineens is het alweer 15 jaar geleden dat we zo gezegend zijn met onze dochter. Ongelooflijk, voelde me ineens wel een beetje oud worden hoor hahah...tussen al die jongelui. Maar heb vrolijk meegedaan en lekker staan swingen in onze tuin yyyiiieehoooeeeee!
  En wil je niet meer zulke lekkere dingen laten zien, zit hier te kwijlen achter m'n beeldscherm wat een heerlijkheden!
  Denk dat ik zo met m'n mand op de fiets naar de markt ga voor een doosje aardbeitjes...mmmmm.
  Wens je een ontzettend gezellig weekend toe, zonneliefs van Cin x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh lekker zo'n shake!!! ben toch al zo gek op aardbeien. Enne het is eindelijk weer eens een beetje zonnig werd helemaal depri de afgelopen dagen van dat weer!
  Groetjes en fijn weekend,
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er gaaf uit zo je hoekje enne jammie zo`n shake lust ik ook wel,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen