sneeuw

dinsdag 29 juni 2010

Kringloop...


Hallo allemaal,

Genieten jullie ook zo van het prachtige weer? Heerlijk in de tuin met een tijdschrift...

Tja, en daar begint het...ik ben dus aangestoken met het JDL virus! Ik kan jullie vertellen...het is ECHT besmettelijk!! Vandaar dat ik vandaag (zelfs met het warme weer) dus ook maar eens een kijkje ben gaan nemen bij de kringloop winkel hier bij ons in de buurt. Ik vind (maar ik heb nog niet zo veel ervaring op dit gebied) dat ik 2 geweldige JDL vondsten heb gedaan.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden?

2 GEWELDIG mooie sauskommen!

Nu wisten jullie misschien al dat ik Tilda fan ben en nu hebben ze bij een stoffenwinkel in Den Bosch ook Tildastoffen binnen gekregen. Voorheen moest ik die stof via internet bestellen en dat hoeft dus nu niet meer. Gisteren naar de stoffenwinkel gereden en vandaag leuke lavendel geurzakjes gemaakt waar ik deze sauskommen mee op kon leuken.


En vandaag kreeg ik nog een verrassing want mijn man kwam thuis met het nieuwe Tilda Sommarideer boekje wat ze in dezelfde stoffen winkel verkopen (toch handig als je man in Den Bosch werkt, haha). Mijn naaimachine staat hier dus weer op tafel en wie weet wat voor creaties er weer uit gaan komen...

Tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

8 opmerkingen:

  1. Vindt ze super hoor die kommetjes, en wat zijn die zakjes leuk geworden.

    Wat lief dat je man aan je gedacht heeft.

    Succes hoor, liefs Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige sauskommen of sauciers, maakt toch niet uit of ze wel of niet a la JDL zijn?
    het gaat erom dat jij ze mooi vind.
    En wat is deze JDL weer mooi he?
    Lezen... neerleggen... weer even inkijken...
    inspiratie opdoen... gewoon genieten dus!

    Groetjes, Jantsje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwwww ze zijn mooi de kommen.....hij gaat morgen op de bus !! vandaag liep even anders............vanmorgen vroeg gebeld mijn moeder was gevallen.....hele dag in het ziekenhuis gezeten...pffffffff...ze heeft haar sleutelbeen gebroken....en is bont en blauw...ach zielig hoor ze is 82.....en ze kan nu haar bed niet meer uitkomen.....hoop echt dat het tijdelijk is......we gaan morgen verder praten over hoe en wat nu verder......zware dag !!! ....lieve groetjes
    Ria....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoe langer je blogt, des te meer virussen loop je op...dus zeg over een aantal maanden niet dat je niet gewaarschuwd bent ha ha! Je sauskommen....gewoon even bij langskomen brengen en cadeau komen doen hi hi, want ik spaar ze en vind ze dus HELEMAAL GEWELDIG! Dat is dus ook een virus dat ik hier heb opgelopen...sauskommen sparen!

    De JDL heb ik besteld, ik hoop dat ik het deze week nog in de brievenbus aantref...het schijnt wel weer erg mooi te zijn!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige sauskommen heb je gekocht Susan. Wat een heerlijke verslaving hè, ik ben ook weg van die magazines en wat een inspiratie haal je daar uit, ik denk nu nog weleens met weemoed aan alle spulletjes die vroeger zomaar de deur uitgingen en waar JDL op is geinspireerd, pure nostalgie.
    Je heb ook mooie geurzakjes gemaakt en wat lief dat je man zo'n Tilda boek voor je meebracht.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit zijn écht sauskommen met oneindig veel mogelijkheden ... véél véél meer dan saus. Ik zie ze al zo voor me tijdens de winter met fragiele sneeuwklokjes in een bedje van "baard van mozes".
    Lieve groeten uit Kreta, @nne
    P.s. hier is JDL niet te koop, en ik bestel 'm ook niet omdat de post hier een ramp is. Tijdens de zomermaanden blijven ik (en mijn portemonnee) bespaard van het gevreesde JDL-virus. Lieve groeten uit Kreta, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Susan,

    Leuk dat jij ook last hebt van hetwitte aardewerk virus. Mooi zo,n verzameling juskommen, dat er nog vele volgen,

    groetjes Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie blog is dit, ik kom hier voor het eerst en geniet van al die mooie dingen die je maakt. Ga je meteen volgen en kom dus vaker bij je kijken.
    Fijne week en groetjes,
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen