sneeuw

woensdag 23 juni 2010

Berichtje voor Ria...en alle andere blogdames...



Hallo allemaal,
Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de leuke berichtjes die jullie plaatsen op mijn blog. Ik had een paar maanden geleden niet kunnen bedenken dat ik het zo leuk zou vinden om zo veel "contact" te hebben met andere blogdames!! Vooral blijven reageren dus, haha.

Ria van http://bonnature.blogspot.com/ It's Me wil ik vandaag even in het bijzonder bedanken voor de snelle levering van de JDL!! Hij is helemaal SUPER en ik denk (ik weet het zeker) dat ik hem de volgende keer ook weer ga bestellen als hij binnen is gekomen!!

Dus Ria nogmaals bedankt!

Nu ga ik lekker buiten in de tuin genieten van een heerlijk kopje thee en de JDL!!

Tot een volgend berichtje.
Gr. Susan.

9 opmerkingen:

  1. Hallo Susan, jaaa, het is leuk he, in blogland. En die JDA Living vind ik persoonlijk het mooiste woonblad wat er op dit moment is! Geniet ervan, en van deze mooie zomeravond, groetjes, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat wordt dubbel genieten Susan, van dat prachtige magazine en het stralende weer.
    Ik had ook nooit gedacht dat dit zo 'verslavend' leuk zou zijn hihi.
    Jij ook bedankt voor je lieve woorden.
    Een zomergroet van Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De JDL is een heerlijk blad, dus lekker de tuin in en genieten maar! En bloggen...al kost het veel tijd, het blijft errug leuk om te doen!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat lief !!!! jij bedankt............en erg veel leesplezier !!! liefs Ria..........

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Met een JDL en dit weer moet het helemaal goed komen !!!!
    Enne ja Ria is een lieve en actieve blogdame, ik heb bij haar een jaarabonnement en kreeg daarom ook een prachtig kadootje AANRADER...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk om je blog te ontdekken. Sfeervolle foto's, kleurtjes voor "la vie en rose" en een heerlijk muziekje. Ik denk dat ik er nog even een glaasje wijn bijhaal. Groetjes, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik kom hier voor de eerste keer "langs" en blijf gelijk hangen hoor! Wat een gezellig blog heb je! Heerlijk met de JDL in de zon..wat wil een mens nog meer op een zonnige dag! En ik zag je hartje uit je vorige post..die is heel leuk geworden zeg!
    Fijne avond, groetjes Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jaa dat is een geweldig blad,ik had er nog nooit van gehoord en sinds ik blog kwam ik erachter en heb het blad zodra die uitkomt en blijf bladeren,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Susan,

    Wat is het leuk hè dat bloggen. Ik heb er helaas niet altijd tijd voor maar reageren en reacties krijgen is erg gezellig!

    Prachtig tijdschrift die JLD!
    Fijne zondag nog!

    Groetjes
    Alma

    BeantwoordenVerwijderen