sneeuw

vrijdag 12 februari 2010

Kleine sfeerhoekjes....





Hallo allemaal.
Dit zijn een paar foto's van wat sfeerhoekjes in onze woonkamer.
Gr. Susan

3 opmerkingen:

  1. Hoi Susan, wat leuk dat je mijn blog al een poosje volgt en bedankt voor je lieve berichtje. Ik meld me aan als je eerste volger en er zullen er in no-time vast en zeker meer volgen want je heb een hele mooie blog. Prachtig het hart met gipskruid en wat mooi de reflectie daarvan in de spiegel, ik zie daarin ook een mooi en sfeervol interieur. Je boeketejs zijn ook prachtig, ik ben gek op kleine boeketjes en witte bloemen.
    Ik zend mijn posten vanuit Windows Life Writer naar mijn blog toe, een heerlijk en gemakkelijk programma waar je veel leuke extra's, zoals lettertype en reflectie onder de foto's kunt doen. Kijk maar eens, misschien dat dit jou ook bevalt.
    Fijn weekend en tot een volgende keer.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Susan, ja je kan ook mij volgen, dan moet je blog volgen op mijn blog onder het kopje volgers aanklikken en dan krijg je een scherm waarin je kan aanvinken om mijn blog te volgen en dan als je dat aangeklikt heb staat er gereed klik en klaar.
    In het begin lijkt alles moeilijk maar je leert het sneller dan je denkt hoor en mocht je vragen hebben dan stel je ze maar.
    Veel blogplezier en in mijn volgende post plaats ik wel even een link naar jou blog en dan komen de volgers wel, want al die reacties en volgers dat maakt het juist zo leuk.
    Groetjes Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow dit is wel heel veel sfeer,het ziet er prachtig uit zeg,het hart is echt super,heb mij aangemeld als volgster dus tot een volgende keer,groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen