sneeuw

dinsdag 21 juni 2011

Het theekastje...

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie ons theekastje laten zien wat ik van mijn oma heb gekregen vlak voor haar overlijden in 1985.
Ik heb het gevuld met serviesgoed wat weer bij mijn ouders vandaan komt. Het is van P. Regout en zal nu ongeveer 65 jaar oud zijn. Het is nog helemaal compleet maar er zit wel hier en daar een barstje in. Ach, daar wordt het alleen maar mooier van toch...?
Deze bovenstaande foto is van een kleine verzameling zilveren servetringen. Altijd als ik op een rommelmarkt loop of bij de kringloop kom dan zoek ik naar deze kleine schatten.
Je kunt er nooit genoeg van hebben, haha.

Vandaag is het ZOMER geworden maar daar is hier nog niet heel veel van te zien.
Misschien moet ik nog wat meer geduld hebben...

Tot een volgend berichtje.
Gr. Susan.
p.s. De goudvissen Blieb en Blub mochten vandaag ook even in beeld komen.

maandag 13 juni 2011

Pioenrozen...

Hallo allemaal,

Ook ik wil even een paar foto's laten zien van de prachtige pioenrozen die we gisteren gekregen hebben van lieve vrienden...
Zo mooi...de kleur van de volle bloem...echt PRACHTIG!!

Tot een volgend berichtje.
Gr. Susan.

maandag 6 juni 2011

Kort berichtje...

Hallo allemaal,

Even een kort berichtje van mijn kant. Ook ik kom er op dit moment bijna niet aan toe om een post te plaatsen terwijl ik heel veel leuke dingen heb gedaan de laatste tijd waar ik veel foto's van gemaakt heb...
Door het goede weer van de afgelopen tijd komt het er dan gewoon niet van om achter de laptop te gaan zitten om een verhaaltje te typen.
Ik probeer wel al jullie verhalen te lezen en bekijk jullie prachtige foto's en probeer hier en daar wel een berichtje achter te laten maar dat is het dan wel zo'n beetje.
Ach, een rust momentje is ook fijn op z'n tijd en wie weet lukt het binnenkort wel om wat vaker een post te plaatsen...

Voor nu nog even een paar foto's uit Nice waar ik een paar weken geleden met een vriendin naar toe geweest ben.Heerlijk genoten van het prachtige weer en de vele winkels. In de haven lagen prachtige boten waar we ons heerlijk aan hebben lopen vergapen...
De rozen stonden in volle bloei in een museumtuin dus ook daar veel foto's gemaakt om nog lang mee na te kunnen genieten.

Tot een volgend berichtje.
Gr. Susan.